پیش غذا

شیربرنج

 

شیربرنج یک دسر خوشمزه و جذابه که خیلی راحت و آسان می توانید درستش کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

مواد لازم:
– شیر پرچرب: یک لیتر
– هل ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری
– خامه: دو قاشق غذاخوری
– برنج نیم دانه: یک پیمانه خیسانده شود
– گلاب: نصف پیمانه
– شکر: یک و نیم پیمانه
– نمک: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
برای شروع برنج را با دو پیمانه آب و نصف قاشق چای‌خوری نمک بپزید تا حدی که وا برود.حالا شیر و خامه را به برنج وا رفته اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا جوش آید. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.سپس حرارت را کم کنید تا شیربرنج جا بیفتد. در پایان گلاب را اضافه کنید و مخلوط کرده و شعله را خاموش کنید و در در حالی که هنوز داغ است در ظرفی مناسب بریزید و تزیین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *