چاشنی, مربا

شیره گلابی

شیره گلابی یکی از خوشمزه‌ترین شیره‌های پاییزی است که عطر و بویی خاص و متفاوت دارد. این شیره بسیار مقوی بوده و کاربردهای زیادی دارد از جمله در تهیه انواع دسر و شیرینی، تهیه شربت گلابی، به عنوان میان وعده، صبحانه و… . شیره گلابی را می‌توانید به راحتی در منزل درست کنید و از طعم و عطر دلنشین گلابی لذت ببرید.

 

مواد لازم:

❉ گلابی: ۴ کیلو

❉ آب: ۲ لیوان

❉ شکر: به مقدار لازم (اختیاری)

❉ زعفران دم کرده: (اختیاری)

 

طرز تهیه:

ابتدا درون قابلمه‌ای مناسب، آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. در این فاصله گلابی‌ها را بشورید و خرد کنید و درون قابلمه حاوی آب‌جوش بریزید و اجازه دهید با حرارت کم، گلابی‌ها پخته و نرم شوند. بعد از این مدت، ترکیب آبجوش و گلابی پخته را در مخلوط کن یا میکسر کاملاً پوره کنید سپس پوره را صاف کنید و مجدداً (در صورت تمایل، به همراه شکر و زعفران دم کرده) روی حرارت کم قرار دهید. توجه داشته باشید که حرارت زیاد باعث تلخ شدن شیره گلابی می‌شود. شیره را گهگاه هم بزنید تا مانند مربا غلیظ شود.

بعد از این که شیره به غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن در ظرف شیشه‌ای مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *