این شیرینی دارچینی با ترکیبی از عطر دارچین و کره، طعم خاص و متفاوتی دارد و بسیار خوشمزه و دلچسب است. شما در کوتاهترین زمان و با کمترین مواد اولیه میتوانید این رولهای جذاب را آماده کنید. کافیست یکبار آن را امتحان کنید تا عاشق عطر و طعمش شوید.
مواد لازم:
✔ خمیرهزارلا: ۱ بسته
✔ کره ذوب شده: ۲ قاشق غذاخوری
✔ پودردارچین: ۱ قاشق غذاخوری
✔ زرده تخم مرغ: ۲ عدد
✔ شکر: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای درست کردن شیرینی رول دارچینی ابتدا خمیرهزارلا را پهن کنید و با فرچه روی آن کره ذوب شده بمالید. پس از آن شکر را با پودردارچین مخلوط کرده روی تمام سطح خمیرهزارلا بپاشید. حالا خمیر را به صورت نوارهایی با عرض ۳ سانت برش دهید و رول کنید سپس با زرده تخم مرغ قسمت مارپیچ را رومال کنید.
در مرحله آخر فِر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی فِر را کاغذ روغنی پهن کرده و رولها را بچینید و اجازه دهید شیرینی شما به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد. بعد از پخت با خامه عسل یا شکلات صبحانه تزئین و سرو کنید.
میتوانید رولها را داخل اسنک ساز هم بپزید.
نوش جان