کیک و شیرینی

شیرینی عسلی

 

این شیرینی خوشمزه و راحت علاوه بر این که بسیار خوش طعم و خوش عطر است، خیلی هم سریع آماده می شود.

 

مواد لازم:
– آرد برنج ۱ پیمانه
– زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
– پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
– پودر هل نصف قاشق چایخوری
– عسل
– مغز پسته به میزان لازم
– کره ذوب شده ۵۰ گرم

طرز تهیه:
ابتدا، آرد برنج را با پودر قند و پودر هل داخل یک کاسه متوسط ریخته و با هم مخلوط کنید. زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حالا ۲ تا ۲,۵ قاشق غذاخوری از عسل را به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب مواد را با هم مخلوط کنید. سپس، با نوک انگشتان مواد را ورز دهید تا در نهایت یک خمیر یک دست و نرم داشته باشید. خمیر را داخل یک کیسه فریزر بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار داده تا استراحت کند.
حالا کمی از خمیر را بردارید و کف قالب شیرینی پهن کنید. روی خمیر مقداری پودر پسته یا کامل آن را قرار داده و دوباره روی آن مقداری خمیر بگذارید. قالب را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از این که فر را خاموش کردید، اجازه دهید تا شیرینی ها داخل قالب خنک شوند و سپس از آن خارج کرده و با پودر پسته یا بادام تزئین و داخل ظرف سرو بچینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *