اکثرا شیرینی وکیک ها را یا به شکل ساده ی وانیلی ویا کاکائویی درست میکنیم،به همین خاطر شاید یک شیرینی قلبی زیبا به رنگ قرمز بتواند خیلی شگفت انگیز باشد
مواد لازم :
• کره نرم شده مرغوب دویست و پنجاه گرم
• خاک قند یا شکر قنادی هشتاد گرم
• عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
• رنگ خوراکی قرمز یک قاشق چایخوری
• نشاسته یا آرد ذرت یک دوم فنجان
• آرد سفید الک شده دویست و بیست و پنج گرم
• پودر کاکائو یک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر را تا دمای صدو هشتاد درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی شیرینی پزی بپوشانید.
حالا با همزن برقی کره و شکر را در یک کاسه خوب باهم مخلوط کنید تا کرمی رنگ و پفکی شود. رنگ قرمز و عصاره وانیل را اضافه کنید و آرام هم بزنید. در ظرفی دیگر آرد، پودر کاکائو و نمک را باهم خوب مخلوط کنید و وقتی یکدست شد آنها را روی مخلوط اضافه کنید و به کمک کفگیر چوبی آنها را زیر و رو کنید تا مایه شیرینی نرمی بدست بیاید.
قبل از اینکه بخواهید آنها را به شکل قلب دربیاورید اجازه دهید تا ده دقیقه استراحت کند. این کار را برای این انجام میدهید که کره در دستانتان آب نشود. کمی دستانتان را به آرد آغشته کنید و گلوله هایی از شیرینی بردارید و با دستانتان به آن شکل دهید. ضخامت شیرینی باید یک سانتی متر و عرض آن تقریبا سه و نیم سانتی متر باشد. (اگر قالب قلبی شکل داشتید می توانید خمیر را به قطر نیم سانت پهن کنید و قالب بزنید)
شیرینی ها را روی کاغذ روغنی بچینید و آنها را به مدت دوازده دقیقه در فر بپزید. پس از این مدت پنج دقیقه آنها را خنک کنید. سپس آنها را از قطر برش بزنید و به دو نیم تقسیم کنید( البته اگر به صورت دستی و به قطر یک سانت شکل دادید) . در این فاصله کرم شیرینی را حاضر کنید.
طرز تهیه کرم شیرینی :
اول کره و پنیر خامه ای را از قبل درون اتاق قرار دهید تا دمای محیط را بگیرد. سپس آنها را با همزن برقی با هم خوب مخلوط کنید. خاکه قند را اضافه کنید و آنقدر بهم بزنید تا یکدست شود.حالا کرم را با قاشق در وسط شیرینی ها بمالید و پخش کنید، سپس روی دیگر شیرینی را قرار دهید.