شیرینی مرنگ یک شیرینی ساده و سریعی است که خیلی خوشمزه و پفکی است و بیشتر مختص عیده و معمولا در پذیرایی های عید از آن استفاده میشه!
مواد لازم:
– پودر شکر یا خود شکر :یک لیوان
– سفیده تخم مرغ: سه عدد تخم مرغ بزرگ
– وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری
– هل:پنج عدد پوست کنده و خرد شده
– پودر کرم تارتار:یک چهارم قاشق چایخوری یا به جای آن همین میزان آبلیمو یا سرکه سفید.
طرز تهیه:
ابتدا سفیده های تخم مرغ و پودر کرم تارتار(یا آبلیمو) و وانیل رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا یکدست بشن.بعد پودر شکر یا شکر رو کم کم به مواد اضافه کنید البته بذارید همزن با دور تند روشن باشه و به صورت دورانی مواد رو خوب مخلوط کنید.باید اونقدر سفیده رو بزنید تا منسجم بشه و با کج کردن ظرف ازش نریزه.توی این مرحله هل سبز خرد شده(بدون پوست )و اگر دوست دارید کمی رنگ خوراکی یا زعفران رو هم به مواد اضافه کنید .
کف سینی فر رو با کمی روغن چرب کنید و مواد مرنگ رو داخل قیف بریزید و روی سینی شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید بسازید.فر رو از قبل با دمای صد و ده درجه سانتیگراد یا دویست و سی درجه فارنهایت گرم کنید(تقریبا ده دقیقه قبل) و بعد سینی رو داخل فر قرار بدید البته در طبقه وسط و بعد بیست دقیقه اجازه بدید شیرینی بپزه و بعد فر رو خاموش کنید و صبر کنید ظرف یک ساعت داخل فر خاموش بمونه و بعد ظرف رو همون طور با شیرین به یخچال منتقل کنید تا دو در یخچال خنک بشه این کار برای جلوگیری از بوی زهم تخم مرغ انجام میشه و بسیار هم موثره!
یک نکته بسیار مهم دمای تخم مرغ هست یعنی اگر دمای تخم مرغ شما کم باشه و سرد اضافش کنید مرنگ شما کیفیت مناسب رو نخواهد داشت پس حتما یک ساعت قبل تخم مرغ رو از یخچال خارج کنید و توی دمای خونه قرار بدید.
نکات:
– میتونید داخل مرنگ مقداری پودر کاکائو،پسته،گردو و هر چیز دیگه ای بریزید.
– مرنگ اگر خوب پخته شده باشه با یه ضربه به راحتی از سینی جدا میشه.
– میتونید به جای چرب کردن سینی از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.
– اگر به جای پودر شکر از شکر استفاده میکنید زمان هم زدن باید زیادتر بشه.
– اگر دوست داشتید میتونید برای مرنگ مغز بذارید که میتونه شامل کاکائو،پسته،بادام یا گردو و هر چیز دیگری باشه.