این شیرینی که دستور پخت آسانی هم دارد یکی از شیرینی ها بسیار خوشمزه و خوش عطر است و می توانیدبا فر و بدون فر تهیه کنید و در کنار اعضای خانواده میل کرده و لذت ببرید.
مواد لازم برای سی شیرینی:
– گردو یا شکلات خرد شده یک فنجان
– کره نصف فنجان
– شکر یک فنجان
– موز سه عدد رنده شده
– جوش شیرین یک قاشق چایخوری
– تخم مرغ یک عدد
– آرد دو فنجان
– پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
– پودر جوز هندی نصف قاشق چایخوری
– نمک یک چهارم قاشق چایخوری
طرزتهیه:
ابتدا دمای فر را روی سیصدو پنجاه درجه فارنهایت تنظیم نمایید تا گرم شود. کره را مدتی در فضای آشپزخانه نگه دارید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را کاملاً با شکر بهم بزنید تا پف کند و یکدست شود. سپس تخم مرغ را اضافه نمایید و آن قدر بهم بزنید تا ترکیب آنها یکدست و پفی شود. در کاسهای جداگانه، موز را با جوش شیرین کاملاً مخلوط کنید. و چند دقیقه کنار بگذارید تا جوش شیرین روی موز تاثیر بگذارد. حالا ترکیب موز را با ترکیب کره مخلوط کنید و بهم بزنید. آرد و نمک و سایر چاشنیها را با هم مخلوط کنید و سپس مخلوط آنها را روی ترکیب کره و موز، الک کنید. همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.سپس گردوها و یا شکلاتهای خرد شده را به خمیر اضافه کنید.
خمیر را در اندازه های مساوی توی دست شکل داده و روی سینی فر که قبلا آن را با کاغذ روغنی پوشاندهاید، بچینید و به مدت سیزده دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی مایل به قهوهای شوند.
بعد از پختن اجازه دهید تا شیرینی ها کاملاً سرد شوند و سپس در ظرفی چیده و سرو کنید.