کیک و شیرینی

شیرینی کاکائویی با شکلات تلخ

 

این شیرینی برای دوستداران شکلات یک انتخاب عالی و بی نظیره.عطر و طعم کاکائو و ترکیب آن با دیگر مواد و شکلات آب شده میتونه بهترین انتخاب برای عصرانه با یک فنجان چای باشه.

 

مواد لازم :
• یک و دو سوم فنجان آرد
• دو سوم فنجان پودر کاکائو بدون شکر
• یک دوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• یک دوم قاشق چایخوری نمک
• یک دوم فنجان کره نرم شده
• یک فنجان شکر قهوه ای
• سه چهارم فنجان خاکه قند
• سه چهارم فنجان کره بادام زمینی
• دو عدد تخم مرغ بزرگ
• یک قاشق چایخوری اسانس وانیل

مواد داخلی :
• یک چهارم فنجان کره بادام زمینی
• دو قاشق غذاخوری کره نرم
• صدو ده گرم شکلات تلخ (شصت درصد)
• یک و یک دوم فنجان خاکه قند
• دو تا سه قاشق غذاخوری شیر در دمای اتاق

 

طرز تهیه :
فر را با دمای صدو هشتاد درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه مخلوط می کنیم.
در ظرف دیگری یک دوم فنجان کره را با سرعت متوسط بعد زیاد میکسر می زنیم تا یکدست شود.
شکر قهوه ای و خاکه قند را اضافه می کنیم و خوب میزنیم.
سه چهارم فنجان کره بادام زمینی اضافه را مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و هر بار با میکسر می زنیم. وانیل را هم اضافه می کنیم و درجه میکسر را روی سرعت متوسط-کم می گذاریم.
مخلوط آرد راکم کم در حال زدن به مخلوط کره اضافه می کنیم. وقتی مواد به صورت خمیر در آمد سی تا توپ یک اندازه درست می کنیم و به فاصله سه سانت روی کاغذ روغنی در سینی فر می چینیم و با نوک انگشت وسط توپ ها را فشار میدهیم تا یک تو رفتگی کوچک درست شود.
هر سینی را دوازده دقیقه یا تا زمانی که بیسکوییت ها بپزند در فر ازقبل گرم شده با حرارت صدو هشتاد درجه سانتیگراد می پزیم.
وقتی از فر درآوردیم روی صفحه سیمی میگذاریم تا خنک شوند.
برای تهیه کرم داخلی یک چهارم فنجان کره بادام زمینی و دو قاشق غذاخوری کره نرم را با سرعت متوسط میکسر می زنیم تا یکنواخت شود.
شکلات را در مایکروفر یا به صورت بن ماری در کاسه و روی بخار آب نرم می کنیم. ( برای مایکروفر در ظرف مناسب یک دقیقه با حرارت زیاد و هر سی ثانیه شکلات رو هم میزنیم تا یکدست آب شود.)
شکلات آب شده را به مخلوط کره ها اضافه می کنیم.
در حالی که مخلوط را با سرعت متوسط میزنیم خاکه قند و شیر را به تدریج اضافه میکنیم. شیر را هم کم کم اضافه می کنیم تا مخلوط به غلظت لازم برسد.
مخلوط شکلات را در کیسه میریزیم و گوشه آن را سوراخ می کنیم و روی بیسکوییت ها در قسمتی که گود کردیم می ریزیم.
در پایان در ظرفی مناسب چیده و سرو میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *