کیک و شیرینی

شیرینی کنجدی

 

این شیرینی که به شکلهای مختلف پخته میشه یک شیرینی خوشمزه است  ولی این نوع آن و ترکیب شکلات و کنجد واقعا معرکه است.

 

مواد لازم:

– آرد یک پیمانه

– پودر کاکائو یک سوم پیمانه

– نمک یک چهارم قاشق چایخوری

– کره نرم و در دمای محیط هشت قاشق غذاخوری

– شکر ریز یا پودر قند دو سوم پیمانه

– زرده تخم مرغ یک عدد

– شیر دو قاشق غذاخوری

– عصاره وانیل یک قاشق چایخوری

– کنجد تف داده شده یک پیمانه

– شکلات سفید ذوب شده صدگرم

 

 

طرز تهیه :

آرد، نمک و کاکائو را در کاسه ای مخلوط میکنیم. کره و شکر را با همزن میزنیم تا به شکل کرمی لطیف درآید. زرده را اضافه کرده و باز میزنیم. سپس شیر و وانیل را اضافه میکنیم. مخلوط آرد را اضافه کرده، کمی ورز میدهیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. خمیر را داخل نایلون، درون یخچال به مدت یک ساعت قرار میدهیم.

از خمیر کمی برداشته و کف دست گلوله میکنیم و در کنجد می غلطانیم. داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار میدهیم. وسط هر شیرینی را کمی گود میکنیم و سینی را در فر که از قبل با دمای صد و شصت درجه سانتیگراد روشن کردیم قرار میدهیم.

 بعد از پخت و خنک شدن، گودی وسط شیرینی ها را با شکلات سفید ذوب شده پر میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *