غذای ملل

فتوچینی آلفردو

 

فتوچینی آلفردو یک غذای ایتالیایی است که اولین بار یک رستوران‌دار اهل رم به نام آلفردو دی لیو آن را تهیه کرد. در فتوچینی آلفردو ریختن مرغ اختیاری است و در خیلی از دستورهای پخت آن را بدون مرغ توضیح داده اند.اما در برخی دستورها مرغ,میگو و گاهی گوشت دیده می شود که فتوچینی را می توان با هریک از آنها تهیه کرد.

مواد لازم:
– یک گل کلم کوچک
– نصف فنجان پنیر پارمزان رنده شده ، بیشتر برای سرو
– یک چهارم فنجان روغن زیتون فوق بکر
– دو حبه سیر
– نصف قاشق چایخوری خردل
– سه قاشق غذاخوری کره بدون نمک
– دو قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
– یک قاشق چایخوری نمک دریا
– فلفل سیاه تازه آسیاب شده
– ماکارونی فتوچینی یک بسته
– یک و نیم فنجان آب ماکارونی پاستا
– جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه:
در قابلمه مناسب آب نمک را به جوش آورید. گل کلم را اضافه کرده و بجوشانید تا هشت تا ده دقیقه گل کلم نرم شود. گل کلم را آبکش کرده و در مخلوط کن قرار دهید. پنیر پارمزان ، روغن زیتون ، سیر ، خردل ، کره ، آب لیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید.
ماکارونی را در یک قابلمه بزرگ با آب جوش نمک تا زمانی که کاملاً دندانی شود بپزید. بعد از پخت، ماکارونی ها را آبکش کنید و یک و نیم فنجان آب ماکارونی آبکش شده را کنار بگذارید. یک فنجان آب ماکارونی را به مخلوط کن اضافه کنید و سس بدست آمده را مخلوط کنید تا خامه ای شود. ماکارونی را به یک کاسه یا ظرف بزرگ انتقال دهید. سس را اضافه کرده و با ماکارونی مخلوط کنید.
در پایان جعفری را بپاشید و مزه دار کنید و با پنیر رنده شده سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *