فتوچینی آلفردو یک غذای ایتالیایی است که اولین بار یک رستوراندار اهل رم به نام آلفردو دی لیو آن را تهیه کرد. در فتوچینی آلفردو ریختن مرغ اختیاری است و در خیلی از دستورهای پخت آن را بدون مرغ توضیح داده اند.اما در برخی دستورها مرغ,میگو و گاهی گوشت دیده می شود که فتوچینی را می توان با هریک از آنها تهیه کرد.
مواد لازم:
– یک گل کلم کوچک
– نصف فنجان پنیر پارمزان رنده شده ، بیشتر برای سرو
– یک چهارم فنجان روغن زیتون فوق بکر
– دو حبه سیر
– نصف قاشق چایخوری خردل
– سه قاشق غذاخوری کره بدون نمک
– دو قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
– یک قاشق چایخوری نمک دریا
– فلفل سیاه تازه آسیاب شده
– ماکارونی فتوچینی یک بسته
– یک و نیم فنجان آب ماکارونی پاستا
– جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه:
در قابلمه مناسب آب نمک را به جوش آورید. گل کلم را اضافه کرده و بجوشانید تا هشت تا ده دقیقه گل کلم نرم شود. گل کلم را آبکش کرده و در مخلوط کن قرار دهید. پنیر پارمزان ، روغن زیتون ، سیر ، خردل ، کره ، آب لیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید.
ماکارونی را در یک قابلمه بزرگ با آب جوش نمک تا زمانی که کاملاً دندانی شود بپزید. بعد از پخت، ماکارونی ها را آبکش کنید و یک و نیم فنجان آب ماکارونی آبکش شده را کنار بگذارید. یک فنجان آب ماکارونی را به مخلوط کن اضافه کنید و سس بدست آمده را مخلوط کنید تا خامه ای شود. ماکارونی را به یک کاسه یا ظرف بزرگ انتقال دهید. سس را اضافه کرده و با ماکارونی مخلوط کنید.
در پایان جعفری را بپاشید و مزه دار کنید و با پنیر رنده شده سرو کنید.