فست فود

فتوچینی با سس پستو

 

فتوچینی که به ایتالیایی به معنای روبان‌های کوچک است، نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم رم بیشتر به خوردن آن علاقه‌مند هستند. این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیمی است و از ترکیب آرد و تخم‌مرغ درست میشود و معمولاً همراه با راگوی گوشت و راگوی مرغ میل می‌کنند.

 

– مواد لازم برای سه نفر:
– فتوچینی دویست گرم
– پنیر خامه ای پنجاه گرم
– پنیر گودا پنجاه گرم
– سس پستو دو قاشق غذاخوری
– فیله سینه مرغ یک عدد
– قارچ نصف پیمانه
– نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:
برای تهیه فتوچینی با سس پستو، ابتدا در یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس فتوچینی را در آب بریزید و همراه با کمی نمک بگذارید تا نرم شوند.
در یک تابه، سینه مرغ پخت شده را ریز نموده و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را تفت دهید. قارچ ها را اضافه نموده و همراه با کمی نمک و فلفل دوباره تفت دهید.
فتوچینی ها را آبکش کنید و در یک تابه دیگر همراه با باقیمانده روغن، تفت دهید. پنیر خامه ای را به آن افزوده و کمی هم بزنید.سپس نیمی از سس پستو را به آن افزوده و خوب به هم بزنید.
فتوچینی آماده را در ظرفی سرو کنید.
باقیمانده سس پستو و مرغ و قارچ را بر روی آن بریزید. میتوانید بر روی آن از کمی پنیرپیتزا یا پنیر گودا نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *