فتوچینی که به ایتالیایی به معنای روبانهای کوچک است، نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم رم بیشتر به خوردن آن علاقهمند هستند. این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیمی است و از ترکیب آرد و تخممرغ درست میشود و معمولاً همراه با راگوی گوشت و راگوی مرغ میل میکنند.
– مواد لازم برای سه نفر:
– فتوچینی دویست گرم
– پنیر خامه ای پنجاه گرم
– پنیر گودا پنجاه گرم
– سس پستو دو قاشق غذاخوری
– فیله سینه مرغ یک عدد
– قارچ نصف پیمانه
– نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه فتوچینی با سس پستو، ابتدا در یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس فتوچینی را در آب بریزید و همراه با کمی نمک بگذارید تا نرم شوند.
در یک تابه، سینه مرغ پخت شده را ریز نموده و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را تفت دهید. قارچ ها را اضافه نموده و همراه با کمی نمک و فلفل دوباره تفت دهید.
فتوچینی ها را آبکش کنید و در یک تابه دیگر همراه با باقیمانده روغن، تفت دهید. پنیر خامه ای را به آن افزوده و کمی هم بزنید.سپس نیمی از سس پستو را به آن افزوده و خوب به هم بزنید.
فتوچینی آماده را در ظرفی سرو کنید.
باقیمانده سس پستو و مرغ و قارچ را بر روی آن بریزید. میتوانید بر روی آن از کمی پنیرپیتزا یا پنیر گودا نیز استفاده کنید.