غذای ملل

فراید رایس

 

یک غذای خوشمزه چینی با برنج باقی مونده از روز قبل میتونه ایده ای فوق العاده باشه برای تنوع دادن به برنامه غذایی.در این غذا از برنج پخته شده و سرد به همراه گوشت و سبزیجات استفاده میشه.

 

مواد لازم:
– نخودفرنگی پخته شده: نصف پیمانه
– پیازچه خرد شده: نصف پیمانه
– گوشت یا مرغ پخته شده و خرد شده: یک پیمانه
– کره: سه قاشق غذاخوری
– برنج پخته شده: دو پیمانه
– روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
– هویج نگینی خرد شده: نصف پیمانه
– سویاسس: سه قاشق غذاخوری
– نمک و ادویه: به میزان لازم
– تخم مرغ: دو عدد بزرگ

طرز تهیه:
روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. هویج و نخود فرنگی را تفت می‌دهیم.
با کمک کفگیر، هویج و نخودفرنگی را به یک سمت ظرف می‌بریم. در سمت دیگر ظرف، تخم مرغ‌ها را می‌شکنیم و اجازه می‌دهیم تا نیمرو شوند.
حالا پیازچه و گوشت یا مرغ پخته و خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم. مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
پس از این مرحله، حرارت را بیشتر می‌کنیم و برنج پخته و سرد شده را به موادی که داخل ظرف و روی حرارت است، اضافه کرده و تفت می‌دهیم. پس از آن، کره را اضافه می‌کنیم.
در پایان، سویاسس را به همراه نمک و ادویه به مواد اضافه کرده و حدود دو دقیقه روی حرارت تفت می‌دهیم.
غذای ما آماده است. آن را در ظرفی مناسب ریخته و سرو می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *