یکی از دسرهای لذیذ و مقوی که اصالت ایرانی دارد فرنی انجیر است. این غذای خوشمزه با عطر و طعم عالی یک خوراک سیر کننده و مغذی برای تمام گروه های سنی خصوصاً کودکان بالای ۶ ماه است. فرنی انجیر سرشار از ویتامین بوده و در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرماخوردگی بسیار مفید است. این غذا را می توانید به عنوان صبحانه و میان وعده در فصول سرد سال نوش جان کنید و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.
مواد لازم:
>> گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
>> شیرپُرچرب: ۲ لیوان
>> شکر: به مقدار دلخواه
>> آرد: ۲ قاشق غذاخوری
>> نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
>> انجیرخشک: ۱۲عدد (قبلاً در آبجوش بخیسانید)
طرز تهیه:
برای تهیه این فرنی لذیذ ابتدا نشاسته ذرت و آرد گندم را مخلوط و الک کنید و شیر پُرچرب را کم کم با آرد و نشاسته مخلوط کنید. انجیرهای خیسانده و نرم شده را له و پوره کنید و به همراه شکر و گلاب به فرنی اضافه و بخوبی مخلوط و یکدست کنید سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود و نسوزد. فرنی را بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بریزید و با پودر پسته یا بادام تزئین و سرو کنید.
نوش جان
— نکته:
– فرنی انجیر با عطر و طعمی دوست داشتنی سرشار از انواع ویتامین و مواد معدنی بوده و برای سلامتی بدن بسیار مفید است.
– اگر دوست دارید فرنی شما بافت غلیظتری داشته باشد از مقدار نشاسته بیشتری استفاده کنید.