دسر فروماژ قهوه ایده ای فوق العاده برای پذیرایی در مهمانی های مختلف است این دسر یکی از دسرهای خوشمزه است که براحتی می توانید در طعم های مختلفی مثل شکلات، قهوه و نسکافه در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
– خامه شیرینشده : ۳۰۰ گرم
– وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
– شكر : ۱۰۰ گرم
– قهوه ترك و آب جوش : ۲ قاشق غذاخوری
– تخم مرغ : ۳ عدد
– پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذا خوری
– آب جوش : ۱ استكان
طرز تهیه:
قهوه ترك را با ۲ قاشق غذاخوری آب جوش روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا دم بكشد. از طرفی، پودر ژلاتین را با آبجوش مخلوط كنید و روی بخار كتری قرار دهید. تخممرغها را نیز به همراه وانیل و شكر در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط كنید. سپس قهوه دمكشیده را با قاشق با مواد تركیب نموده و پودر ژلاتین را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. در پایان خامه شیرینشده و فرمگرفته را با مواد تركیب نموده و داخل قالب مناسب بریزید و به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا بسته شود. پس از این مدت دسر را از قالب جدا كرده و روی آن را با خامه تزئین كنید.