مقاله

فریز کردن سبزیجات تازه در روغن زیتون

 

فریز کردن سبزیجات خیلی وقتها باعث میشه طعم و عطرشون به خوبی حفظ نشه و به همین دلیل خیلی ها با استفاده از سبزیجات فریز شده مشکل دارن، در حالی که اگهدرست عمل کنیم و اینو بدونیم که چطور سبزیجات رو فریز کنیم که طعم و عطرشون حفظ بشه، خیلی وقت ها که سبزی تازه لازم داریم به کارمون میاد.

 

 

میتونین از هر روغن و سبزی که مایلید استفاده کنید. برای فریزر کردن سبزی ها میتونین از روغن زیتون، کره ذوب شده یا روغن نارگیل آب شده استفاده کنید( هر کدوم که مایلید). سبزی خرد شده و روغن رو داخل قالب بریزید و داخل فریزر بذارید
اگر در سوپ یا سالاد میخواهید استفاده کنید روغن زیتون مناسبه. ولی اگه قراره سبزیجات رو در کباب یا سرخ کردنی ها استفاده کنید بهتره از روغنی استفاده کنید که مناسب دمای بالا باشه.
با توجه به نوع مصرف باید سبزی هارو خرد کنین برای مثال، برای نیمرو درست کردن، باید پیازچه رو ریز خرد کنید. اما اگه بخواهید با ریحان غذا درست کنین، بستگی به نوع غذا خردش کنین، همچنین برای سس درست کردن باید ریحان رو کاملا خرد کنید. اگه هم دوست دارید در غذاها سبزی تازه مانند گشنیز و ریحان بریزید، پس اونا رو با برگ نگه دارید. برای خرد کردن، حتما از چاقوی تیز استفاده کنید که باعث له شدن سبزی نشه.
سبزی های خرد شده رو در قالب ها قرار دهید (بهتره از قالب سیلیکونی استفاده بشه تا راحت تر از قالب در بیاد و نگران خرد شدنش نباشید ) قبل از اضافه کردن روغن، تا نصف قالب سبزی بذارید و فشار دهید تا جای کافی برای روغن باشه. وقتی روغن میریزید با چنگال، سبزی رو فشار بدید تا کاملا غوطه ور بشن. میتونین روش سلفون بکشید که سبزی هایی که از روغن زدن بیرون خشک نشن و بو نگیرن. بعد از یخ زدن داخل ظرف یا پاکت تمیز بذارید و در فریزر نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *