فلفل دلمهای شکم پُر یکی ازغذاهای لذیذ و خوشمزه است که با رسپیهای متنوع تهیه میشود و مانند انواع دلمه محبوبیت زیادی در کشورمان دارد. اگر به فکر تنوع غذایی هستید این فلفل دلمهای شکمپُر را یک بار امتحان کنید تا عاشق عطر و طعم آن شوید.
مواد لازم:
✔ فلفلدلمهای: ۲ عدد
✔ گوجه گیلاسی: ۱۰ عدد
✔ پنیرموزارلا: ۱ پیمانه
✔ بادمجان: ۲ عدد، متوسط
✔ ریحان ایتالیایی: یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
برای درست کردن این غذای لذیذ ابتدا بادمجانها را کبابی کنید و چند دقیقه درون کیسه پلاستیکی قرار دهید تا پوست آن را به راحتی بتوانید جدا کنید. حالا گوجه های گیلاسی را دونیم کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد فلفل دلمهایها را بعد از شستن به صورت طولی نصف کنید و هستهها را خارج کنید. سپس در کاسهای مناسب، روغن زیتون، دو سوم پنیرموزارلا، ریحان، گوجههای گیلاسی، فلفل سیاه، نمک و بادمجان پوست کنده و خرد شده را با هم مخلوط کرده و درون نیمههای فلفل دلمهای بریزید و روی هرکدام را با کمی از پنیرموزارلای باقی مانده پوشش دهید و در فِر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کردید به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.
::::: نکته:
>> ریحان ایتالیایی عطر و طعم بی نظیر و بسیار قوی و کاملا متفاوت از ریحان ایرانی دارد. از ریحان ایتالیایی می توانید در پخت گوشت، پیتزا، پاستا، سُس پستو و تهیه سوپ و سالاد استفاده نمایید.