چاشنی

فلفل هالوپینو شکم پُر

یکی از فلفل هایی که به دلیل داشتن عطر و طعم عالی کاربرد زیادی در آشپزی و پخت انواع فست فود و تولید انواع سُس تند و ترشی دارد فلفل هالاپینو یا هالوپینو است. این فلفل مکزیکی، پُرخاصیت و سرشار از ویتامین c می باشد. در این مطلب طرز تهیه فلفل هالوپینو شکم پُر را می خوانید که بسیار خوشمزه و لذیذ بوده و می توانید به عنوان چاشنی و یا دورچین غذا از آن استفاده کنید.

 

مواد لازم:

>> پنیر خامه ای: ۲۵۰ گرم

>> فلفل هالوپینو: ۱۵ عدد

>> سُس رنچ: به میزان لازم

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> نمک: نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

برای درست کردن فلفل هالوپینو شکم پُر ابتدا باید دو بُرش روی فلفل ها ایجاد کنید تا بتوانید دانه و محتویات آن را خارج کنید. برای این کار به آرامی یک بُرش طولی و یک بُرش عرضی از قسمت نزدیک ساقه ایجاد کنید و با دقت لبه ها را باز کنید و محتویات فلفل ها را خالی کنید سپس مقداری سُس رنچ، فلفل سیاه و نمک را با پنیر خامه ای بخوبی مخلوط کنید، حالا این مخلوط را درون گوشه یک کیسه پلاستیکی بریزید و آن را به صورت قیف درآورید و گوشه کیسه را کمی باز کنید و با کمی فشار داخل فلفل ها را با مواد پُر کنید و لبه های کناری فلفل ها را با خلال دندان ثابت کنید. در پایان فلفل ها را روی سینی فر بچینید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ در طبقه وسط قرار دهید تا خوب پخته و پنیر داخل آن ها پُف کند.

فلفل هالوپینو شکم پُر شما آماده است از فر خارج و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *