فینگر فودها پیش غذاهای جذابی هستند که با انواع رسپی ها می توان درست کرد و بسیار متنوع و لذیذ هستند و رنگ و لعابی خاص به سفره ی شما می دهند. فینگرفود نودل و سیب زمینی یکی از این خوشمزه های دوست داشتنی است که حتما عاشقش خواهید شد.
مواد لازم:
– رشته نودل: دو بسته
– فلفل سبز تند: یک عدد متوسط
– پیاز کوچک: یک عدد
– آرد: نصف لیوان
– آرد برنج: پنج قاشق غذاخوری
– پودر پاپریکا: یک قاشق چایخوری
– سیب زمینی: چهار عدد
– آب: نصف لیوان
– فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
– نمک: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای شروع سیب زمینی ها را آبپز کرده و بعد از خنک شدن پوست آنها را می گیریم و رنده ریز می کنیم. حالا پیاز را هم ریز رنده می کنیم و به همراه فلفل سبز تند که کاملا ریز خرد شده به سیب زمینی اضافه می کنیم. سپس آرد برنج، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و نمک را هم افزوده و خوب ورز می دهیم تا همه مواد به خورد هم رفته و یکدست شوند. در ادامه از مواد آماده شده به اندازه یک گردو برداشته و با دست به صورت قلقلی شکل می دهیم. قلقلی های آماده شده را پانزده دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا هنگام سرخ کردن وا نرود.
در این فاصله نودل را درون یک ظرف مناسب خرد می کنیم و کنار می گذاریم. ادویه های درون نودل ها را در یک کاسه ریخته و با مقداری آرد ، نمک و کمی آب مخلوط می کنیم تا بصورت خمیری روان و یکدست شود.
در ادامه قلقلی ها را از فریزر بیرون آورده و یکی یکی اول درون خمیر غلتانده و بعد درون نودل خرد شده می غلتانیم سپس درون روغن داغ سرخ می کنیم بعد از سرخ شدن همه قلقلی ها آنها را به همراه سُس مورد علاقه سرو می کنیم. نوش جان