پیش غذا

قارچ کبابی

 

در این مطلب، طرز تهیه قارچ کبابی را میخوانید. این پیش غذای خوشمزه و گیاهی که به راحتی هم درست می شود را حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر:
– قارچ کوچک تازه نیم کیلو یا کنسرو قارچ دکمه ای یک عدد
– جعفری یا گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
– سیر رنده شده ۱ حبه
– گوجه گیلاسی به میزان لازم
– فلفل سبز به میزان لازم
– پیاز ریز به تعداد لازم
– نمک و فلفل به میزان لازم
– روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
– آبلیمو
– سیخ چوبی به تعداد لازم (قبلا سیخ ها را یک ساعت در آب بخیسانید تا نسوزند)

 

 

طرز تهیه:
ابتدا قارچ را شسته و آبکش کرده و داخل یک کاسه متوسط بریزید. سیر رنده شده را به همراه مقداری نمک، فلفل و آبلیمو روی قارچ ها ریخته و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. روی مواد مقداری روغن زیتون و جعفری یا گشنیز خرد شده ریخته و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از اینکه مواد را از یخچال بیرون آوردید، به صورت مخلوط به همراه گوجه گیلاسی، فلفل و پیاز به سیخ های چوبی بکشید و بر روی شعله یا حرارت ملایم قرار داده تا کبابی شوند. این پیش غذای خوشمزه به همین راحتی آماده شد و می توانید سرو کنید.
نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *