اگر به فکر تهیه یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ هستید، قارچ کبابی با سُس سویا یک انتخاب عالیست. قارچ کبابی را علاوه بر این که می توانید به عنوان وعده اصلی استفاده کنید در کنار انواع کباب ها هم می توانید سرو کنید و از خواص مفید آن بهره ببرید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
>> سُس سویا: ۳ قاشق غذاخوری
>> سیر: ۴ حبه ریز خرد شده
>> قارچ: ۱ کیلو
>> آویشن تازه: ۲ قاشق چای خوری خرد شده
>> سرکه بالزامیک: ۳ قاشق غذاخوری
>> روغن: ۲ قاشق غذاخوری
>> فلفل سیاه: به مقدار لازم
>> نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این قارچ کبابی لذیذ ابتدا قارچ ها را خوب بشورید و در کاسه ای بزرگ با روغن مایع مخلوط و کاور کنید. سپس بجز آویشن تازه، بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید و چند دقیقه کنار بگذارید تا خوب مزه دار شوند. قارچ های مزه دار شده را روی سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی قرار دادید بریزید و در فر که با ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کردید به مدت حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید تا قارچ ها کبابی و نرم شوند.
در پایان قارچ های کبابی را در ظرف مناسب بریزید و روی آن آویشن خرد شده بپاشید سپس سرو کنید.
نوش جان