خورشتی, غذای سنتی

قرمه سبزی با مرغ

 

خورشت قورمه سبزی یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که اکثرا با گوشت گوسفندی تهیه می شود ولی پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ نیز خوشمزگی خاص خودش را دارد.

 

مواد لازم:
-سبزی قورمه هشتصدگرم
– لوبیا قرمز صدگرم
– پیاز دو عدد متوسط
– سینه یا ران مرغ دو عدد متوسط
– لیمو عمانی دو عدد متوسط
– آبلیمو دو قاشق غذاخوری
– نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
– روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا لوبیا هایی که از شب قبل خیساندیم را درون قابلمه می ریزیم تا آرام آرام بپزد. در این فاصله سبزی های قورمه را شسته و ساطوری کنید و سپس درون تابه کمی تفت دهید و بعد از چند دقیقه مقداری روغن بریزید و سرخ کنید.
حالا سینه مرغ را قطعه قطعه کنید و کنار بگذارید و سپس پیازها را خرد کنید و درون یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید و بعد نمک و زردچوبه را اضافه کنید و در آخر مرغ را اضافه کنید تا با بقیه مواد سرخ شود.


سبزی قورمه سرخ شده را به قابلمه ای که مرغ در آن سرخ شده اضافه میکنیم و به خوبی تفت می دهیم و سپس لوبیا هایی که پخته بودیم اضافه میکنیم و سپس به همراه آب و مقداری نمک، فلفل و ادویه می ریزیم و هم می زنیم. (مقدار آب باید یک بند انگشت از خورشت بالاتر باشد)
روی لیمو عمانی ها چند سوراخ کوچک ایجاد کنید و هسته آن را خارج کنید و به همراه مقداری آبلیمو به خورشت اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و با شعله متوسط به مدت شصت دقیقه بپزید تا قورمه سبزی جا بیافتد سپس آن را با برنج نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *