خورشت قورمه سبزی یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که اکثرا با گوشت گوسفندی تهیه می شود ولی پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ نیز خوشمزگی خاص خودش را دارد.
مواد لازم:
-سبزی قورمه هشتصدگرم
– لوبیا قرمز صدگرم
– پیاز دو عدد متوسط
– سینه یا ران مرغ دو عدد متوسط
– لیمو عمانی دو عدد متوسط
– آبلیمو دو قاشق غذاخوری
– نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
– روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا لوبیا هایی که از شب قبل خیساندیم را درون قابلمه می ریزیم تا آرام آرام بپزد. در این فاصله سبزی های قورمه را شسته و ساطوری کنید و سپس درون تابه کمی تفت دهید و بعد از چند دقیقه مقداری روغن بریزید و سرخ کنید.
حالا سینه مرغ را قطعه قطعه کنید و کنار بگذارید و سپس پیازها را خرد کنید و درون یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید و بعد نمک و زردچوبه را اضافه کنید و در آخر مرغ را اضافه کنید تا با بقیه مواد سرخ شود.
سبزی قورمه سرخ شده را به قابلمه ای که مرغ در آن سرخ شده اضافه میکنیم و به خوبی تفت می دهیم و سپس لوبیا هایی که پخته بودیم اضافه میکنیم و سپس به همراه آب و مقداری نمک، فلفل و ادویه می ریزیم و هم می زنیم. (مقدار آب باید یک بند انگشت از خورشت بالاتر باشد)
روی لیمو عمانی ها چند سوراخ کوچک ایجاد کنید و هسته آن را خارج کنید و به همراه مقداری آبلیمو به خورشت اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و با شعله متوسط به مدت شصت دقیقه بپزید تا قورمه سبزی جا بیافتد سپس آن را با برنج نوش جان کنید.