لازانیا غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که اکثرا به آن علاقه دارند. لازانیا رو به روشهای مختلفی میتونید تهیه کنید این نوع لازانیا هم که با اسفناج تازه پخته میشه ضمن اینکه بسیار خوش طعم و خوش عطره خیلی هم سالم و مقوی است.
مواد لازم:
* اسفناج : به مقدار لازم
* پیاز داغ آماده : دو قاشق
* سیر خرد شده : دو حبه
* لازانیا : به نسبت اسفناج مورد استفاده
* نمک وفلفل : به میزان لازم
مواد لازم برای سُس بشامل:
* کره : دو قاشق
* آرد سفید : دو قاشق
* شیر : دو لیوان
* نمک و فلفل : به میزان کافی
طرز تهیه :
اول از همه اسفناج ها را که می شوریم و برگ های آن را بدون خرد کردن می گذاریم درون ظرف و کمی آب میریزیم و با حرارت کم می گذاریم تا نرم شده و بپزد و آب آن بخار شود. بعد کمی روغن مایع میریزیم و بهم می زنبم رنگش که عوض شد پیاز داغ و سیر را به آن اضافه می کنیم و باز هم بهم میزنیم تا عطر سیر و اسفناج بلند شود و بعد از روی حرارت برمیداریم.
لازانیاها را آبکش کنید و کنار بگذارید.حالا باید سس بشامل یا سفید را آماده کنیم . برای این کار اول کره و آرد را در ظرف میریزیم و می گذاریم روی گاز و هم میزنیم تا یکدست شود. قبل از اینکه طلایی یا رنگش عوض شود شیر گرم را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشود وقتی غلیظ و کمی سفت شد زیر گاز را کم کنید و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت بردارید.طعمش نباید شور یا تند باشد باید شیرین و کمی تند و کمی نمکی باشد.
لازانیاها را روی ظرف پهن میکنیم و از سس روی آن میمالیم و بعد ازمایه اسفناج میریزیم و بعد دوباره از سس رویش میریزیم .
میتوانید این لایه ها را روی هم بگذارید یا اینکه مثل تصویر بصورت لقمه ای بپیچید. ته ظرفی را که میخواهید بگذارید توی فر یا ماکروویو چرب کنید و لازانیاها را در ظرف بچینید و روی آنها را با کمی سس بشامل و پنیر پیتزا بپوشانید .
با فلفل سبز خرد شده تزیین کنید (می توانید از زرشک هم برای داخل لازانیا یا برای تزئین روی آن استفاده کنید. ) و با فویل بپوشانید و در طبقه وسط فر به مدت پانزده دقیقه قرار دهید تا بپزد.
در صورت استفاده از ماکروویو شش دقیقه کافی است فقط در دو دقیقه آخر از حالت گریل استفاده کنیدتا پنیر آن آب شود. چون همه چیز غذا تقریبا پخته هست نیاز نیست حتما طولانی پخته شود.