غذای ملل

لازانیای ماکارونی‌لوله‌ای

اگر از دوستداران لازانیا هستید یک ایده‌ی جدید و متفاوت را به شما پیشنهاد می‌کنیم و آن استفاده از ماکارونی لوله‌ای برای پخت یک لازانیای لذیذ و خوشمزه است که شما می‌توانید خیلی راحت و سریع آن را آماده کنید و ازعطر و طعم آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

⫸ ماکارونی لوله ای: ۱ بسته

⫸ گوشت چرخ کرده: ۶۰۰ گرم

⫸ تخم مرغ: ۴ عدد

⫸ پیاز: ۲ عدد، خرد شده

⫸ کره: ۴ قاشق غذاخوری، ذوب شده

⫸ آرد: یک سوم پیمانه

⫸ سُس مارینارا یا سُس کچاپ: به مقدار دلخواه

⫸ شیر: ۳ پیمانه

⫸ پنیر موزارلا: ۲ پیمانه

⫸ پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

⫸ پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری

⫸ پنیر پارمسان: یک سوم پیمانه

⫸ زردچوبه: به میزان لازم

⫸ جعفری: مقداری برای تزئین

⫸ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

⫸ نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این لازانیای متفاوت ابتدا ماکارونی را طبق معمول درون قابلمه حاوی آبجوش بپزید و بعد از پخت آبکش کنید. در این فاصله  پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه حاوی کمی روغن تفت دهید تا کمی سبک شود پس از آن گوشت، پودر سیر، فلفل سیاه، پودر آویشن، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت بپزد. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را هم بزنید و با ماکارونی و نیمی از پنیر موزارلا مخلوط کنید و در ظرف پیرکس مخصوص فِر بریزید و سُس مارینارا را اضافه کنید. سپس مخلوط گوشت و پیاز را روی آن بریزید.

در این مرحله در ظرف مناسب، شیر، آرد و کره را مخلوط کرده و مدام هم بزنید تا سُسی غلیظ و فِرنی مانند شود، پس از آن روی مواد را با این سُس پوشش دهید و پنیر پارمسان را بپاشید و باقی مانده پنیر موزارلا را روی آن ریخته و با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فِر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کردید و داغ شده قرار دهید تا دَم بکشد. در آخرِ پخت گریل بالای فِر را روشن کنید تا روی آن کمی طلایی شود.

لازانیای ماکارونی‌لوله‌ای شما به همین راحتی آماده شد در ظرف مورد نظر با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *