نوشیدنی

لاسی انبه

لاسی انبه یک نوشیدنی فوق العاده، از ترکیب شیر با انبه است. نوشیدنی هایی که پایه شیر و میوه دارند، خوشمزه‌‌ترین و بی نظیرترین طعم‌ها را میان سایر نوشیدنی ها دارند.

لاسی، اصالتاً یک نوشیدنی سنتی هندی است که از ترکیب آب، ماست، انواع ادویه و میوه تهیه می شود و می توان آن را به صورت شیرین یا شور سرو کرد. در این مطلب با روش تهیه لاسی انبه با ما همراه شوید.

 

مواد لازم:

>> انبه: ۱ عدد

>> شیر: نصف پیمانه

>> ماست ساده: ۱ پیمانه

>> عسل یا شکر: ۴ قاشق چایخوری

>> هل: کمی آسیاب شده

>> یخ: کمی

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این نوشیدنی خوش رنگ و طعم ابتدا انبه را بعد از پوست گرفتن و خرد کردن در فریزر بگذارید تا منجمد شود. سپس انبه یخ زده را با شیر، ماست ساده، عسل یا شکر، هل آسیاب شده و یخ در مخلوط کن ریخته و خوب ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شود.

بعد از آماده شدن، لاسی انبه را در لیوان بلند بریزید و روی آن را با کمی پودر هل یا آجیل خرد شده تزئین و سرو کنید.

نوش جان

 

::: نکته:

>> اگر می خواهید لاسی شما بافتی خامه ای داشته باشد از کمی موز استفاده کنید.

>> از ادویه هایی مانند جوزهندی، دارچین و زنجبیل هم می توانید به جای پودرهل استفاده کنید.

>> انبه‌ یخ زده لاسی شما را غلیظ تر می کند.

>> از مخلوط شیر با انواع میوه‌ها نوشیدنی‌های متنوعی می توانید درست کنید. فقط باید دقت کنید که میوه‌های ترش مانند کیوی و آناناس و… را با شیر ترکیب نکنید چون احتمال دارد شیر بریده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *