خورشتی, غذای سنتی

لبو پلو

 

لبو پلو یک غذای بسیار خوشمزه و خوش رنگ و لعاب و گزینه مناسبی برای مهمانی هاست

 

مواد لازم:
– مرغ پخته و ریز خرد شده یک کیلوگرم
– لبو پخته و خرد شده چهار عدد
– اسفناج پخته شده صدگرم
– برنج آبکش شده سه پیمانه
– پیاز سرخ شده یک عدد
– زعفران ساییده شده یک قاشق غذاخوری
– نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه:
مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت می‌دهیم و لبو‌ها را به صورت دلخواه خرد می‌کنیم.
اسفناج‌ها را می‌گذاریم کمی نرم شوند. اسفناج‌ها نیازی به پخت زیاد ندارند .درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایه‌ لایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و می‌گذاریم تا برنج دم بکشد.
به خاطر اینکه لبو‌ها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابه‌لای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه می‌کنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له می‌شود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *