کیک و شیرینی

لقمه سیب

 

لقمه سیب یک شیرینی سنتی و خوشمزه ی اوکراین است که خیلی سریع می توانید آن را درست کنید و در دورهمی های دوستانه با چای دارچین نوش جان کنید.

مواد لازم:
– پودر قند نصف پیمانه
– سیب دو عدد
– خمیر یوفکا به میزان لازم
– پودر دارچین دو قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت صد و شصت درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
در این فاصله سیب‌های پوست گرفته و نگینی خرد شده را با پودر دارچین و پودر قند مخلوط کنید.سپس یک قاشق غذاخوری از سیب نگینی خرد شده را روی خمیر یوفکا بریزید و خمیر را بپیچید و کمی از پودر دارچین و پودر قند روی خمیر بپاشید. حالا شیرینی ها را در سینی فر بچینید و به مدت شش دقیقه داخل فر قرار دهیدتا خمیر ترد شده و سیب های داخل شیرینی بپزند.
به همین راحتی شیرینی های لقمه سیب شما آماده شد. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *