ساندویچ, غذای سنتی

لقمه پیچ مرغ و سیب زمینی

لقمه پیچ مرغ و سیب زمینی یک میان وعده لذیذ و مقوی است که خیلی راحت و سریع می توانید آن را آماده کنید. این لقمه های خوشمزه بسیار مناسب پیک نیک و یا مدرسه بچه ها هم هستند.

 

مواد لازم:

>> سیب زمینی: ۲عدد

>> سینه مرغ: ۲۰۰گرم

>> آبلیمو: ۲ قاشق چای‌خوری

>> برگ بو: ۳عدد

>> اسفناج: ۵۰گرم

>> خیارشور: به میزان لازم

>> سُس مایونز: به میزان لازم

>> زرشک: به میزان لازم

>> نان لواش: به میزان لازم (یا هرنوع نان نازک)

>> فلفل: به مقدار لازم

>> نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا درون قابلمه سینه مرغ را به همراه آب، آبلیمو،برگ بو و نمک و فلفل بپزید و بعد از پخت ریش ریش کنید. در این فاصله سیب زمینی را بعد از پوست گرفتن به صورت ورقه ای برش دهید و کف ماهیتابه چیده و با کمی کره و آب با حرارت کم بپزید. در مرحله بعد اسفناج را بخار پز کنید و نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید. زرشک را هم به همراه مقداری شکر و آبلیمو کمی تفت دهید.

در پایان، نان ها را به صورت نوارهای ۱۰ در۲۵ سانت برش دهید و با قلمو روی آن ها کره ذوب شده بمالید و سُس مایونز بزنید سپس مرغ ریش ریش شده، کمی خیار شور، یک برش سیب زمینی و کمی اسفناج و زرشک را روی آن قرار دهید و سُس مایونز بزنید و رول کنید و به همراه کاهو، پیاز و گوجه فرنگی سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *