غذای سنتی

لقمه پیچ نخود

 

اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که به علت مشغله زیاد دنبال غذاهای خوشمزه و راحت هستید، حتما لقمه پیچ نخود اسپایسی را امتحان کنید.

 

مواد لازم برای دو نفر:
– کنسرو هوموس یک سوم پیمانه
– آب لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
– روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
– نخود پخته یا کنسرو نخود
– پودر سیریک دوم قاشق چایخوری
– نمک به مقدار لازم
– سس فلفل تند به مقدار لازم
– آب ۱ قاشق غذاخوری
– نان پیتا ۲ عدد
– کاهو، گوجه فرنگی و پیاز به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه:
در یک ماهیتابه بزرگ، مقداری روغن زیتون ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. هنگامی که روغن کمی گرم شد نخود را باز به آن اضافه کنید. نخودها را ۲-۳ دقیقه تفت داده سپس، پودر سیر، نمک و سس تند را به آن اضافه کنید. مخلوط را به مدت ۲-۳ دقیقه تقت دهید تا نخودها قهوه ای رنگ و کریسپی و سس هم غلظت کافی را به دست آورد. در یک کاسه کوچک، هوموس، آب لیموی تازه و آب را با هم مخلوط کنید. برای پیچیدن لقمه، کاهوی تازه را برش زده، نخود، گوجه فرنگی و پیاز قرمز را روی نان پیتا قرار داده و مخلوط هوموس را روی آن بریزید. بعد از جمع کردن اطراف نان، لقمه پیچ آماده خوردن است نوش جان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *