سوپ و آش

لوبیا چیتی با قارچ

 

خوراک لوبیا یکی از غذاهای پُرطرفدار و محبوب است که در همه وعده های غذایی و حتی به صورت میان وعده می توان از آن استفاده کرد و طرز تهیه آسانی هم دارد.

مواد لازم برای دو نفر:
– زرچوبه: به مقدار لازم
– فلفل دلمه ای: یک عدد
– قارچ: دویست گرم
– پیازداغ: سه قاشق غذاخوری
– لوبیا چیتی: دویست گرم(یک روز قبل خیس بخورد)
– رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری
– پودر گلپر: یک قاشق چایخوری(در صورت تمایل)
– نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا لوبیا چیتی را آبکش می کنیم و داخل قابلمه با سه لیوان آب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در این فاصله درون ماهیتابه رب گوجه فرنگی را به همراه پیاز داغ، زردچوبه ، نمک و فلفل تفت می دهیم و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم. در ظرف جدا قارچ خرد شده را با کره و نمک تفت می دهیم و به ماهیتابه رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم.
بعد از پختن لوبیا چیتی مواد فلفل دلمه ای و قارچ را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیافتد. در پایان به همراه نان بربری یا هر نانی که دوست دارید سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *