غذای ملل

لووموکو

 

لووموکو یک غذای کلاسیک هاوایی است که تاریخ پیدایش آن به سال ۱۹۴۹ برمیگردد. مردم هاوایی از لوکوموکو برای صبحانه، ناهار، شام و یا هر زمان بین اینها لذت میبرند. ماجرا این بود که یک جوان ورزشکار از ریچارد اینوئوه، صاحب یک رستوران، درخواست کرد غذایی مفصل برای او درست کند که ساندویچ نباشد. او هم برایش با گوشت، برنج و تخم مرغ یک غذای حسابی درست میکند و آن جوان هم نام این غذا را لوکوموکو میگذارد. خب حالا بریم ببینیم این غذای لذیذ چطور درست میشود.

 

مواد لازم:
– نیم کیلو گوشت گاو چرخ کرده با ۲۰ درصد چربی
– یک عدد پیاز متوسط، (یک چهارمش خرد بشه و بقیه برش بخوره)
– دو حبه سیررنده شده
– سه قاشق چایخوری سس ووستشیر(این سس ترکیبی از شوری، شیرینی و تندی است)
– قاشق چایخوری نمک دریایی، به اضافه مقدار بیشتری در صورت نیاز
– یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه، به اضافه مقدار بیشتری در صورت نیاز
– دو و نیم قاشق غذاخوری روغن
– دویست گرم قارچ کرمینی، تمیز و برش خورده (اختیاری)
– ۲ فنجان آب گوشت گاو
– ۲ قاشق چایخوری سس سویا
– ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
– ۴ فنجان برنج سفید بخارپز شده
– ۴ تخم مرغ بزرگ، سرخ شده
– ۲ عدد پیازچه خرد شده برای تزئین

 

 

طرز تهیه:
ابتدا در یک کاسه بزرگ، گوشت گاو، پیاز خرد شده، سیر،نصف قاشق چایخوری سس ووستشیر، ۱ قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را با هم ترکیب کنید. با دست یا قاشق چوبی مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود، مراقب باشید بیش از حد مخلوط نشود. به صورت چهار دایره به ضخامت یک و نیم سانت شکل دهید. برگرها را روی بشقاب بگذارید، روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس یک قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن داغ و درخشان شد، پیاز ورقه شده را اضافه کرده و تفت دهید. گاهی اوقات هم بزنید تا تقریباً شفاف شود (۵ تا ۷ دقیقه). حرارت را کم کرده و به پخت و پز ادامه دهید و مرتباً هم بزنید تا پیاز نرم و کاراملی شود (حدود ۱۰ دقیقه). سپس به یک کاسه منتقل کنید و کنار بگذارید.
یک قاشق غذاخوری روغن به تابه اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، برگرها را به آرامی در آن قرار دهید و بپزید تا قهوه ای شوند (هر طرف حدود ۴ دقیقه).
بقیه روغن باقیمانده را به تابه اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. قارچ ها را (در صورت استفاده) اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند (حدود ۱۰دقیقه). قارچ ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید، سپس پیاز کاراملی شده، آب گوشت گاو، سس سویا و ۱ و نیم قاشق چایخوری باقی مانده سس ووستشیر را اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید.
نشاسته ذرت را با آب گوشت باقی مانده ترکیب کنید و به مواد اضافه کنید تا سس غلیظ شود. برنج پخته شده را در ظرف سرو بریزید، روی آن یک برگر، تخم مرغ و در آخر سس را بریزید. با پیازچه و هر چیز دیگری که دوست دارید سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *