کیک و شیرینی

لوکوم انار

لوکوم انار یکی از دسرها و تنقلات خوشمزه است که با ساده‌ترین و کمترین مواد می‌توانید آن را درست کنید، این لوکوم که اصالتاً یک دسر ترکیه‌ای است با آبِ انار طبیعی درست می‌شود. شما هم اگر دوستداران این دسر هستید تا فصل پاییز تمام نشده دست به کار شوید و لوکوم انار را برای دورهمی‌های خانوادگی، دوستانه و یا شب یلدا آماده کنید.

 

مواد لازم:

✔ انار: ۴ عدد

✔ شکر: ۶ قاشق غذاخوری

✔ نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

انارها را دون کنید و در مخلوط کن بریزید تا آب انار را بگیرید. حالا از صافی عبور دهید تا صاف و یکدست شود سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر و نشاسته ذرت را اضافه کرده مدام هم بزنید تا در آب انار حل شوند و غلیظ شده به قوام برسند در این مرحله از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بریزید و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. اگر می‌خواهید لوکوم زودتر ببندد ۱ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.

بعد از این که لوکوم خودش را گرفت با یک چاقو اطراف لوکوم را آزاد کنید تا بتوانید از ظرف خارج کنید. در مرحله آخر دو طرف لوکوم را به پودر نارگیل آغشته کرده پس از آن مکعبی برش دهید و در ظرف سرو بچینید.

نوش جان

 

:::::: نکته:

>> در تهیه این لوکوم می توانید از هر مغزی که دوست دارید هم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *