چاشنی, مربا

مارمالاد نارنگی

 

مارمالاد نارنگی یک مربای بسیار خوشمزه است و می تونید اونو درست کنید و در فصولی که نارنگی نیست از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.

مواد لازم :
– نارنگی شسته و با پوست خرد شده به ورقه های نازک: یک کیلو و سیصدگرم
– شکر: ۴ پیمانه

طرز تهیه:
یک بشقاب کوچک را در فریزر قرار دهیدتا حسابی سرد شود. نارنگی‌ها را به همراه ۶ پیمانه آب در یک قابلمه بزرگ بریزید تا روی حرارت زیاد جوش بیاید. حرارت را تا حد متوسط کم کنید و نارنگی ها را حدود ۲۰ دقیقه را بپزید تا زمانی که پوستشان نرم شود.
شکر را اضافه کنید، حرارت را کمی زیاد کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و دوباره جوش بیاید. همچنان بپزید و مخلوط را هم بزنید تا زمانی که غلیظ و کمی تیره شود (حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه) اگر مخلوطتان با شدت زیادی می‌جوشد، حرارت را کم کنید تا نسوزد. برای اینکه ببینید آماده شده یا نه، یک قاشق پر از مارمالاد را روی بشقاب سردی که در فریزر گذاشته بودید بیندازید و ۲ دقیقه در یخچال بگذارید. اگر یک غشای نازک روی آن ایجاد شده بود که با انگشت زدن چین می خورد، مارمالاد آماده است. اما اگر پخش شده و رقیق بود، پخت آن را ادامه دهید.
مارمالاد را در یک ظرف در بسته بریزید و اجازه دهید کاملا سرد شود. می‌توانید این مارمالاد را تا یک ماه در یخچال نگه دارید یا تا شش ماه فریز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *