پیش غذا

مافین سیب زمینی

 

برای این غذای خوشمزه همه ی چیزی که لازم دارید، پنیر چدار، پیازچه و پوره سیب زمینی است تا یک مافین لذیذ آماده کنید که رویه ای برشته و قهوه ای دارد و داخل آن نرم و پنیری است. بهتر از همه این است که می توانید هر ماده ی غذایی اضافی مانندژامبون و گوشت مرغ را به آن اضافه کنید. می توانید آن را همینطور ساده و پنیری درست کنید یا هر چه دوست دارید به آن اضافه کنید.

 

مواد لازم برای ده نفر :
* سیب زمینی (پوره شده) : سه پیمانه
* تخم مرغ درشت : یک عدد
* پنیر: (رنده شده) یک پیمانه
* پیازچه (خرد شده) : سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
ابتدا فر را با حرارت صد و نود درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. به قالب مافین نچسب ، کمی روغن اسپری کنید.
سپس در یک کاسه بزرگ، پوره سیب زمینی، تخم مرغ، سه چهارم پیمانه پنیر چدار و دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده را مخلوط کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید. با استفاده از اسکوپ بستنی یا قاشق غذاخوری، مخلوط پوره سیب زمینی را به قسمت های مساوی تقسیم کرده و در قالب های مافین بگذارید و سطح آن را صاف کنید. مافین ها را حدود سی دقیقه در فر بپزید تا طلایی و قهوه ای شوند و اطرافشان برشته شود.


حالا قالب را از فر خارج کنید یک چهارم از پنیر چدار را که باقی مانده بود روی مافین ها بریزید و دوباره به مدت سه دقیقه در فر قرار دهید. بعد از این مدت آن ها را از فر خارج کنید و بگذارید حدود پنج دقیقه در قالب بمانند تا خنک شوند.
مافین ها را در ظرف مناسب بگذارید و کمی پیازچه خرد شده رویشان پاشیده و سرو کنید.

نکته :
– پوره های سیب زمینی غلظت متفاوتی دارند. اگر سفتی پوره ی سیب زمینی شما کم است، یک تخم مرغ دیگر اضافه کنید تا سفت تر شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *