مافین را معمولا به صورت کیک ساده و شکلاتی یا طعمهای دیگر میشناسیم، اما رسپی مافینهای غذایی هم بسیار محبوب هستند. مافین با انواع گوشت و پنیر پیتزا یا حتی مافین با مواد غذایی گیاهی به عنوان فینگرفود و پیش غذا سریع و کم هزینه و آسان در سرتاسر دنیا بسیار محبوب هستند.
مواد لازم:
– تخم مرغ درشت: ۲ عدد
– روغن: ۳ قاشق غذاخوری
– پنیر موزارلای رنده شده: یک دوم پیمانه
– پنیر پارمزان رنده شده: یک دوم پیمانه
– پوره هویج: یک دوم پیمانه
– شکر قهوه ای: ۲ قاشق غذاخوری
– بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
– آویشن: یک دوم قاشق چایخوری
– نمک: یک دوم قاشق چایخوری
– جوش شیرین: یک دوم قاشق چایخوری
– آرد: یک دوم پیمانه
– آرد سبوس دار: یک دوم پیمانه
– رب گوجه فرنگی: یک چهارم پیمانه یا ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا هویج را آبپز کرده و در مخلوط کن بریزید تا خوب له شده و شکل پوره بگیرد. کاسه بزرگی بردارید و آرد، بکینگ پودر، نمک، آویشن و جوش شیرین را مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم و آماده شود. تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید تا باز شود، سپس شکر، روغن گیاهی، پوره هویج، پارمزان، و یک چهارم رب گوجه را افزوده و با هم زن مخلوط نمایید. حالا مخلوط آرد را با مخلوط تخم مرغ و هویج ترکیب کرده و هم بزنید تا حالت خمیری به خود بگیرد
قالب های مافین را چرب کرده و با مواد خمیری که درست کرده اید پر کنید. باقی مانده رب را روی مافین ها تقسیم کرده و در آخر روی هر کدام مقداری از پنیر موزارلا بریزید. مافین ها را برای نیم ساعت در فری که گرم کرده اید بگذارید، زمانی که سطح آن ها طلایی شد از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن سرو نمایید. نوش جان.