غذای ملل, ماهی و میگو

ماهی کبابی

 

ماهی یک غذای سالم و مغذی است که خوردن آن حداقل هفته ای یکبار توصیه می شود مخصوصا اگر بصورت کبابی طبخ شود دیگر مضرات روغن سرخ کردنی را هم نخواهیم داشت. در اینجا یکی از روش های پخت ماهی کبابی که یکی از انواع کباب های خوشمزه و مفید بین المللی است را یاد میگیرید.

 

مواد لازم:
– روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
– گوجه: در صورت تمایل
– لیمو ترش: دو تا سه عدد
– پیاز: دو عدد
– ماهی قزل‌آلا فیله شده : به مقدار نیاز
– زعفران دم کرده: چهار قاشق غذاخوری
– زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی: به میزان لازم
– نمک، فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا فیله‌های ماهی را بشورید و لیموی تازه را روی آن‌ بچکانید سپس با روغن زیتون آغشته کنید و کمی زردچوبه روی ماهی بریزید تا بوی زهم ماهی گرفته شود. حالا فلفل، نمک و زعفران را روی آن بریزید و با استفاده از قلم‌موی آشپزی مواد را به ماهی آغشته کنید. در انتها نیز پیاز و گوجه را به صورت حلقه‌شده روی ماهی قرار دهید. روی ظرف را با کیسه پلاستیک یا سلفون بپوشانید و به‌مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی طعم دار شود.
بعد از آماده کردن منقل ماهی‌ها را داخل توری قرار دهید و روی آتش بگذارید تا پشت و روی ماهی کاملا برشته شود. می‌توانید با کمی کره ماهی‌ها را رو مالی کنید.
نوش جان

نکته ها :
– برای اینکه گوشت ماهی به توری نچسبدکمی روغن به توری بزنید.
– ماهی را ابتدا از سمت پوست روی آتش بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *