دسر محلبی یک نوع دسر بسیارخوشمزه ترکیه است.دسر محلبی را می توانید به صورت خامه ای و وانیلی هم آماده کنید ویا با استفاده از زعفران ورنگ های مجاز خوراکی به چندرنگ درست کنید
مواد لازم:
-آرد برنج: سه چهارم پیمانه
-شیر پرچرب: هفت پیمانه
-نشاسته ذرت ( یا نشاسته گندم ): یک چهارم پیمانه
-گلاب: نصف پیمانه
-خلال پسته یا بادام یا پودر نارگیل برای تزئین(هر کدام که دوست داشتید): به میزان دلخواه
-شکر: یک و نیم پیمانه
-آب: یک پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در كاسه ای مخلوط می كنیم تا كاملا گلوله های آرد و نشاسته در آب باز شود. سپس شیر و شكر را در قابلمه ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شكر در شیر حل شود.
آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شكر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم تا كاملا غلیظ شود. بعد از رسیدن به غلظت لازم حرارت را خاموش كرده، گلاب را اضافه كرده و مخلوط میكنیم.
محلبی را در كاسه های یك نفره یا ظرف مورد نظر ریخته و یا روی کاغذ روغنی بصورت رول درآورده و تا زمان سرو در یخچال خنك می كنیم و قبل از سرو با خلال پسته یا پودر نارگیل و یا میوه تزیین می کنیم.
نکته :
برای خوش عطر و طعم شدن محلبی می توانید هنگام پخت از عرق بهار نارنج ، گلاب ، هل و یا وانیل(هر کدام که دوست داشتید) نیز استفاده کنید.