چاشنی, مربا

مربای انار

این مربا یکی از مرباهای جذاب، خوشمزه و سرشار از آنتی اکسیدان، ضد التهاب و مفید برای سلامت قلب و عروق است و شما به راحتی می‌توانید این مربای پُرخاصیت را در کمترین زمان آماده کرده و در وعده صبحانه یا به عنوان میان وعده میل کنید.

 

مواد لازم:

✔ کره: ۵ گرم

✔ شکر: ۲ پیمانه

✔ آب انار: ۱ لیوان

✔ انار: ۲ لیوان، دون شده

✔ آب لیمو یا جوهرلیمو: نصف قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این مربای خوشمزه ابتدا انار را دون کنید و ۲ لیوان آن را کنار بگذارید و بقیه را بکوبید و آب آن را بگیرید. سپس ۲ لیوان انار دون شده و ۲ پیمانه شکر و ۱ لیوان آب انار را در قابلمه بریزید و اجازه دهید یک ربع بجوشد و شکرذوب شود، در این فاصله کف روی آن را مرتب جمع کنید تا مربای شما خوشرنگ شود. حالا کره را اضافه و مخلوط کنید، پس از آن حرارت را خاموش کنید تا کاملاً سرد شود. بعد از سرد شدن مجدداً روی حرارت قرار دهید تا حدود ۳ دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود. در مرحله آخر نصف قاشق مرباخوری آب لیمو یا جوهرلیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید.

به همین راحتی مربای خوشرنگ و پُرخاصیت شما آماده شد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *