چاشنی, مربا

مربای بالنگ

 

مربای بالنگ یکی از مرباهای خوشمزه با عطر و طعمی فوق العاده است و در بین مرباها محبوبیت بسیاری دارد. بد نیست بدانید که مرکبات بهترین و لذیذترین گزینه برای مرباها هستند.

 

مواد لازم:
– گلاب: یک چهارم لیوان
– شکر: به مقدار وزن بالنگ های خرد شده
– بالنگ: ۲ عدد
– زعفران دم کرده: به میزان لازم

طرز تهیه:
برای شروع سعی کنید بالنگ‌هایی را انتحاب کنید که برجستگی کمتری روی پوست داشته باشند تا به راحتی یک لایه نازک از روی پوست بالنگ بردارید. برای خوش عطر شدن اجازه دهید مقداری از پوست باقی بماند. دقت کنید اگر این مقدار زیاد باشد مربا تلخ خواهد شد.
بعد از جدا کردن پوست ، بالنگ را از وسط نصف کنید و بخش داخلی را خارج کنید (آب یکی از بالنگ‌ها را گرفته و صاف کنید تا بعداْ به مربا اضافه کنید) و بخش سفید رنگ پوست را برای مربا جدا کنید و به قطعات تقریباً دو سانتی خرد کنید. سعی کنید قطعات کوچک نباشد بعد آن را وزن کنید تا وزن شکر به دست بیاید. سپس بالنگ را به مدت ده یا دوازده ساعت در آب خیس کنید تا مقداری آب جذب کند .
در مرحله بعد شکر را با دو لیوان آب بجوشانید.
بالنگ‌ها را از آب خارج کنید و فشار دهید تا آب آن گرفته شود و دریک ظرفی آب ریخته و چند بار بالنگ‌ها را بجوشانید.تا تلخی آن گرفته شود. برای جوشاندن هر بار ده دقیقه کافیست. پس از این مرحله بالنگ را روی صافی بریزید و چند بار آب سرد روی آن بریزید و با دست فشار دهید تا آبش را بگیرید و در شهد بیندازید. آب صاف شده بالنگ را که کنار گذاشته بودید اضافه کنید. شعله را روشن کنید و اجازه دهید تا بالنگ کاملاً بپزد و شهد غلیظ شده و بالنگ شفاف و شیشه ای شود. در آخر گلاب و زعفران را اضافه کنید و بعد از دو سه جوش زدن مربای شما آماده است شعله را خاموش کنید تا مربای بالنگ خنگ شود. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *