اگر از عاشقان مربا هستید مربای سیب و کشمش را از دست ندهید. این مربا اصالتاً یکی از مرباهای محبوب و پرطرفدار کشور ترکیه است و شما می توانید با تهیه مربای سیب و کشمش یک صبحانه دلچسب و یا میان وعده ای سالم را برای خود و عزیزانتان داشته باشید.
مواد لازم:
⫸ کشمش: ۱ لیوان
⫸ سیب زرد یا قرمز: ۲ کیلو
⫸ لیموترش: ۲ عدد
⫸ شکر: ۲ کیلو
⫸ چوب دارچین: ۲ عدد
طرز تهیه:
برای درست کردن این مربای لذیذ و خوش عطر و بو، قبل از هر کاری سیب ها، لیموها و کشمش ها را خوب بشورید، پس از آن سیب ها را پوست بگیرید و درشت خرد کنید و هسته آن ها را خارج کنید. در مرحله بعد سیب های خرد شده را به همراه کشمش، شکر، چوب دارچین و مقداری آب، درون قابلمه ای مناسب بریزید و بجوشانید تا آب مربا غلیظ شود؛ حالا آب لیموترش ها را اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید تا مربا به قوام برسد.
در آخر مربای آماده را کنار بگذارید تا خنک شود، بعد از این که کمی خنک شد در ظرف شیشه ای دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان