چاشنی, مربا

مربای مغزفندق

اگر از علاقه‌مندان مربا هستید و به فکر درست کردن یک مربای متفاوت و خاص می‌باشید پیشنهاد می‌کنیم این مربای خوشمزه آجیلی را که خیلی تُرد و دلچسب است امتحان کنید و از طعم و مزه‌ی خاص و بی‌نظیر آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

✔ مغز فندق: ۴۰۰ گرم

✔ شکر: ۳ لیوان پُر

✔ آب: یک و نیم لیوان

✔ جوهر لیمو: نصف قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این مربای تُرد و خوشمزه ابتدا مغز فندق‌ها را ۵ ساعت در آب بخیسانید سپس به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه حاوی آب بجوشانید و آبکش کنید و بعد از خنک شدن پوست نازک آن‌ها را بگیرید. در مرحله بعد، شکر و آب را در قابلمه لعابی مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود پس از آن مغزفندق‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت به قوام برسد. در آخر جوهر لیمو را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده به مربا اضافه کنید.

مربای مغزفندق را بعد از آماده شدن درون شیشه‌های مناسب بریزید و با دَرِ بسته در یخچال نگهداری کنید.

 

::::: نکته:

>> مربا را باید در ظرف لعابی بجوشانید.

>> در صورت تمایل برای عطر و طعم بهتر می توانید از کمی خلال پوست پرتقال استفاده کنید.

>> در تهیه مربا برای این که مربای شما کپک نزند از کمی جوهر لیمو یا آبلیمو استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *