چاشنی, مربا

مربای کدو حلوایی

 

مربای کدو حلوایی یا مربای کدو تنبل، یکی از مرباهای خوشمزه است. از کدو حلوایی برای تهیه دسر، کیک، مربا و خورشت هم استفاده می شود و یک راه برای اینکه از کدو حلوایی درفصل های دیگرهم بتوانید استفاده کنیدتهیه مربای آن است.

 

مواد لازم:
– کدو پوست گرفته و قالب زده: یک کیلوگرم
– شکر: یک کیلوگرم
– آب: چهار لیوان
– آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
– خلال پسته برای تزئین: به میزان لازم

 

طرز تهیه:
ابتدا پوست کدو حلوایی را می گیریم و به شکل دلخواه آنها را برش می دهیم. آب و شکر را داخل قابلمه مناسبی ریخته و اجازه دهید تا شکر در آن حل شده و به نقطه جوش برسد.کدو تنبل برش خورده را داخل شربت در حال جوش می ریزیم و اجازه می دهیم تا کدوها پخته شده و شربت هم به قوام کافی برسد. زمانی که کدو پخت و شربت به قوام مناسب رسید، آبلیموی تازه را به مربا اضافه میکنیم و شربت را از روی حرارت بر می داریم.
اجازه می دهیم تا مربا کاملا خنک شود حالا داخل شیشه های تمیز و خشک ریخته و با درب بسته در یخچال نگهداری کنید.

نکات:
– می توانید داخل این مربا از یک تکه چوب دارچین هم استفاده کنید.
– بعد از پخت مربا می توانید مارمالاد کدو حلوایی هم تهیه کنید.
– برای رنگ بهتر مربا می توانید از کمی زعفران دم شده استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *