چاشنی, مربا

مربای گوجه فرنگی

شاید فکر نمی کردید که بتوان با گوجه  فرنگی یک مربای خوشمزه درست کرد. ولی باید گفت این مربا جزو مرباهای بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی هم دارد. مربای گوجه فرنگی یک مربای ویژه است که حتی به عنوان دسرهم می توانید آن را سرو کنید. این مربا طرز تهیه آسانی دارد و در کمترین زمان می توانید آن را در منزل تهیه کنید.

 

مواد لازم:

  • شکر: ۱ کیلو
  • گوجه فرنگی: ۱ کیلو
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • هل: یک سوم قاشق غذاخوری(سابیده شده)

 

طرزتهیه:

ابتدا گوجه فرنگی ها را بشورید وچند دقیقه درون آب درحال جوش قرار دهید تا بتوانید پوست آن را به راحتی جدا کنید. بعد از این که پوست گوجه فرنگی ها را گرقتید آن ها را ریزخرد کنید و ازصافی سیمی عبوردهید. با این کار مربای شما بافت مارمالادی پیدا می‌کند. حالا درون یک قابلمه یک لیوان آب بریزید تا بجوشد. سپس شکررا درون آن بریزید تا حل شده وقوام پیدا کند. بعد ازاین که شکرغلیظ شد گوجه فرنگی صاف شده را درون آن بریزید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد حرارت را کم کرده و گلاب وهل را اضافه کنید. زمانی که آب گوجه فرنگی تبخیرشد آبلیمو را اضافه کنید و ۲ دقیقه بعد قابلمه را کناربگذارید و بعد ازسرد شدن مربا، آن را درون ظرف شیشه ای مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *