چاشنی, مربا

مربا کیوی

مربای کیوی یکی ازجذاب ‌ترین و لذیذ ‌ترین مرباهاست، این مربا به دلیل عطر و طعم متفاوتش طرفداران زیادی دارد و ترکیب مزه ی ملس آن با کره یا خامه یک صبحانه بی نظیراست. شما می توانید این مربای خوشمزه و دلچسب را سریع و راحت در منزل درست کنید و با لذت نوش جان کنید.

 

موادلازم:

>> کیوی: ۱ کیلو

>> آبلیمو: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

>> آب: یک و نیم لیوان

>> وانیل: یک سوم قاشق چایخوری

>> شکر: یک و نیم کیلو

 

طرز تهیه:

ابتدا شکر و آب را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله گاز بجوشانید تا شکرحل شود، بعد از این که شربت کمی غلیظ شد شعله را خاموش کنید.

در این فاصله پوست کیوی ها را نازک بگیرید وهر یک را به صورت حلقه های یک سانتی برش دهید و در شربت خنک شده بریزید و دوباره زیر قابلمه را با شعله متوسط روشن کنید تا به آرامی بجوشد. بعد از ۲۰ دقیقه آبلیموو وانیل را بریزید و ۵ دقیقه بعد شعله را خاموش کنید. مربا را بیش از حد نجوشانید،چون کیوی سریع می پزد و فوراً له می‌شود.

به همین راحتی مربای خوشمزه شما آماده شد، بعد از خنک شدن در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار دهید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *