غذای ملل

مرغ باربیکیو

 

باربیکیو (barbecue) شکل دگرگون شده کلمه اسپانیایی باربکوئا (barbecue) است، به معنای نوعی داربست، یا هیزمی که مهاجران یا مرزنشینان مکزیک و کالیفرنیا گوشت و مرغ و ماهی را روی آن دود میداده اند و کباب میکردند.

 

مواد لازم :
– مرغ پاک کرده: یک عدد یا تعدادی ساق مرغ و مغز ران
– پیازچه ساطوری شده: دو قاشق غذاخوری
– سیر کوبیده: یک قاشق مرباخوری
– سس سویا: دو قاشق غذاخوری
– شهد مربا: نصف پیمانه
-زنجبیل ساییده شده: یک قاشق مرباخوری
-آب لیمو: دو قاشق غذاخوری
-فلفل سیاه، ساییده: یک قاشق چایخوری
-سس باربیکیو: به مقدار لازم

طرز تهیه :
همه مواد را در ظرفی ریخته مخلوط کنید. مرغ را پاک کرده، چهار یا هشت تیکه کنید،و اگر تکه های ران داشتید باز آن ها را بشویید و خشک کنید، سپس داخل مایه بریزید و مزه دار کنید و ۴-۵ ساعت در یخچال قرار دهید.در این مدت یکی دو بار زیر و رو کنید.
تیکه های مرغ را به سیخ بکشید و روی شبکه آهنی یا روی آتش هیزم، زغال، یا زیر گریل فر گاز ۱۰-۱۲ دقیقه حرارت دهید تا کمی بپزد نه کاملا.گوشت مرغ که کمی پخت و کاملا سفید شد سس مخصوص باربیکیو را به آن بزنید و کمی کبابی تر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *