در اینجاروش پخت یک غذای پرطرفدار جهان را می خوانیدکه فوق العاده خوشمزه و لذیذ است.حتماعاشق این غذابا عطرو طعم فوق العاده خواهید شد.
مواد لازم:
– پیاز: یک عدد
– خامه پرچرب: یک و نیم پیمانه
– تخم مرغ: دو عدد
– سینه مرغ: سه عدد خرد شده
– روغن زیتون : به میزان لازم
– سیب زمینی: چهار عدد
– گوجه فرنگی: یک عدد حلقه ای برش خورده
– پودرکاری: یک قاشق چایخوری
– پنیر گرویِر یا موزارلا رنده شده : یک پیمانه (صد و بیست گرم)
– نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان لازم
– مخلوط سبزی های معطر و خشک( ریحان، ترخون، پونه کوهی ، مرزه، روزماری، مرزنجوش ، برگ بو و آویشن) : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا در یک ماهیتابه مخصوص فر روغن زیتون ریخته و پیاز خرد شده را تفت می دهیم.
در این فاصله سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش زده و با کمی نمک و فلفل درون ماهیتابه حاوی پیاز می چینیم.
سینه های خرد شده ی مرغ را هم جداگانه با کمی روغن زیتون تفت می دهیم.
سپس سینه های خرد شده ی مرغ را روی سیب زمینی ها می چینیم و روی آن مقداری نمک و فلفل قرمز می پاشیم.
در این مرحله دو عدد تخم مرغ ، نمک ، پودر کاری،خامه پرچرب و سبزی های خشک را با هم خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند و روی مرغ و سیب زمینی می ریزیم.
در پایان روی ظرف را فویل کشیده و درون فر که از قبل با دمای دویست درجه سانتیگراد یا سیصد و نود درجه فارنهایت داغ شده به مدت چهل دقیقه قرار می دهیم. درآخر ظرف را از فر خارج کرده، پنیر رنده شده و گوجه های حلقه شده را روی آن می ریزیم و دوباره به مدت ده دقیقه بدون فویل در فر می گذاریم.
این غذای خوشمزه آماده شد نوش جان