غذای سنتی

مرغ پلو با نخود فرنگی

 

مرغ پلو بانخودفرنگی یکی ازغذاهای نوبرانه فصل بهاراست که با آمدن نخودتازه تهیه می شود.این غذای خوشمزه و سالم رو می توان علاوه بر مرغ باکوفته ریزه،گوشت ویا ماهیچه هم پخت وسروکرد.

 

مواد لازم:
– برنج چهار پیمانه
– نخود فرنگی سیصدگرم
– شوید خرد شده سیصدگرم
– روغن مایع دو قاشق سوپخوری
– کره یا روغن یک و نیم قاشق سوپخوری
– زعفران آبکرده یک قاشق سوپخوری
– نمک به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:
مرغ پلو با نخود فرنگی بسیار طعم دلچسبی دارد و امتحان آن به جای شوید پلو خالی از لطف نیست.برنج را از شب قبل با نمک و آب داغ خیس کنید در قابلمه ای متناسب با مقدار نخود فرنگی آب بجوش آورده و نخود فرنگی را به آن بیفزائید 5 دقیقه که جوشید در آبکش ریخته و فوراً در ظرفی از آب و یخ قرار دهید تا رنگ و خواص آن حفظ شود. سپس برنج را آبکش کنید و درست قبل از آبکش نخودفرنگی را اضافه کنید. در قابلمه دو قاشق سوپخوری روغن بریزید مقداری از برنج ونخود فرنگی را ته قابلمه ریخته و روی آن شوید بریزید و مجدداً این کار را تکرار کنید. تا لایه آخر برنج سفید روی همه مواد را بپوشانید. برنج را دم کنید و قبل از سرو کره یا روغن را داغ کرده روی برنج بدهید. مقداری از برنج سفید را با زعفران آب کرده مخلوط کنید، مابقی برنج را بکشید و با برنج زعفرانی تزئین و با مرغی که از قبل پختید سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *