خانه داری

مرینیت مرغ

در این مطلب یکی از بهترین روش‌های مزه‌دار کردن مرغ برای سرخ کردن و یا گریل کردن به سبک آشپزهای حرفه‌ای را می‌خوانید. با رعایت این نکات خیلی راحت می‌توانید مرغی لذیذ و خوشمزه با بافتی نرم و آبدار برای خانواده و مهمان‌هایتان آماده کنید و ازعطر وطعم خوب آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

❉ فیله مرغ: ۶ عدد

❉ آبلیمو تازه: ۴ قاشق غذاخوری

❉ شکر قهوه ای: یک دوم پیمانه

❉ روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری

❉ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

❉ سیر: ۳ حبه، رنده شده

❉ سُس تند خردل: ۳ قاشق غذاخوری

❉ نمک: ۱ قاشق چایخوری پُر

 

روش مرینیت مرغ:

اول از همه باید مایه مخصوص مرینیت را آماده کنید، برای این کار در ظرف مناسب، شکر قهوه‌ای، نمک، آبلیمو و سرکه را با هم مخلوط کرده و تا زمانی که شکر و نمک حل شوند هم بزنید. پس از آن فلفل سیاه، سیر رنده شده، روغن زیتون و سُس تندِ خردل را به مواد اضافه کنید سپس تکه‌های مرغ را درون ظرف قرار دهید و با مواد پوشش دهید، حالا ظرف را با دَرِ بسته به مدت ۷ تا  ۸ در یخچال قرار دهید تا مرغ حسابی مزه‌دار شود. کمترین زمان لازم برای مرینیت مرغ ۳۰ دقیقه است، اما برای بهترین نتیجه، مرغ را حداقل ۲ تا ۴ ساعت یا حتی یک شب در یخچال مرینیت کنید.

بعد از این مدت مرغ مرینیت شده را می‌توانید گریل کرده و یا سرخ کنید و به همراه سیب زمینی سرخ شده یا کبابی شده و سُس و چاشنی‌های دلخواه سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *