خرما حاوی فیبر غذایی است که حرکات روده را تحریک و به جلوگیری از یبوست کمک میکند، مشکلی که ممکن است برخی در ماه رمضان با آن مواجه شوند.
افطار با خرما گرسنگی روزهدار را رفع و به او کمک میکند که در وعده سحری زیاد غذا نخورد. در این مطلب فواید خوردن روزانه خرما را میخوانید:
– کاهش خطر بیماری قلبی
خرما فیبر محلول دارد که میتواند کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم) را کاهش دهد. فیبر محلول به کلسترول LDL متصل میشود، که به نوبه خود به جلوگیری از رسوب کلسترول چرب در دیواره شریانها (معروف به آترواسکلروز) کمک میکند و باعث کاهش خطر بیماری قلبی میشود.
– دریافت آنتی اکسیدان
خرما آنتی اکسیدانهای زیادی دارد که فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها مانند آلزایمر، دژنراسیون ماکولا و برخی انواع سرطان. خرما حاوی آنتی اکسیدانهای قوی از جمله: کاروتنوئیدها، پلی فنولها و آنتوسیانینها است. رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش میدهد.
– تامین مواد مغذی مهم
خوردن ۴ عدد خرما (حدود ۱۰۰ گرم) ۲۷درصد فیبر و ۲۰ درصد پتاسیم مورد نیاز بدن را تامین میکند.
– پیشگیری از یبوست
خرما حاوی فیبر غذایی است که با جلوگیری از یبوست به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند و با کمک به تشکیل مدفوع، حرکات منظم روده را تقویت میکند.