سبوس گندم یک منبع سرشار از فیبر و مواد معدنی و ویتامین هاست و دارای مقادیر زیادی از مواد فسفر دار و ویتامینهای E، B، آهن، منیزیم، کلسیم، منگنز، سلنیم، پتاسیم ، روی، امگا ۳ و امگا ۶ است.
سبوس گندم را میتوانید روی پلو، آبمیوه، خورش، ماست، سوپ، شیر، سالاد و حتی در یک لیوان آب بریزید و میل کنید و از خواص شگفت انگیز آن بهره ببرید:
>> جلوگیری از ریزش مو
>> جلوگیری از پوکی استخوان
>> کاهش استرس و افسردگی
>> کنترل قند خون
>> کاهش احتمال بروز یبوست
>> رفع آلرژی خارش پوست
>> پیش گیری از سرطان معده
>> پیش گیری از سرطان پروستات
>> کاهش کلسترل بد خون
>> پیش گیری از سرطان روده
>> درمان و پیشگیری از بیماری های عصبی و وسواس
>> پیشگیری از کم خونی
>> پیش گیری از سرطان خون
>> کمک به کاهش وزن
>> تقویت سیستم ایمنی
>> پیش گیری از سرطان سینه
>> بهبود عملکرد کبد
>> پیش گیری از فشار خون بالا
>> کمک به سلامت پوست
>> ایجاد انرژی و بهبود عملکرد ورزشی
>> پیش گیری از بیماری های قلبی وعروقی
رعایت اعتدال در مصرف سبوس گندم مهم است چرا که زیاده روی در مصرف ممکن است ایجاد اسهال کرده یا منجر به انسداد و التهاب روده شود.