نوشیدنی

معجون لیمو و عسل

 

 

کمی آب را در ظرفی جوش آورده و لیمو های شسته را اضافه کنید. صبر کنید تا آب دوباره به جوش بیاید و لیمو ها حدود سه تا پنج دقیقه بجوشد . بعد لیموها را از آب خارج کرده و خشک کنید و نازک برش بزنید. هسته های آن را جدا کرده ، در یک شیشه کاملا تمیز چیده و عسل را روی آن بریزید.

اگر عسل در دسترس ندارید همین روش را با شکر انجام دهید (البته فراموش نکنید که با عسل مغذی تر است). شکر را لا به لای حلقه های لیمو بریزید و شیشه را لب به لب پرکنید، سپس درب شیشه را بسته و در دمای آشپزخانه روی کابینت نگه دارید.

روز بعد سطح شکر کمی پایین آمده ، درب شیشه را باز کنید و دوباره شیشه را پرکنید. بعد از یک روز لیمو آب انداخته و شکر کاملا حل شده و به جای آن یک شربت خوش رنگ شبیه به عسل در شیشه دارید . شیشه را تکان داده و بچرخانید تا مواد یکدست شوند . بعد از یک هفته شیشه را در یخچال بگذارید.

هرچه این ترکیب بیشتر بماند خوشمزه تر می شود . تا جایی که به راحتی پوست زرد رنگ لیمو هم قابل خوردن است.

 

 

اسلایس های لیمو به تنهایی خیلی خوشمزه هستند ، و شربت لیمو عسل آن هم علاوه بر اینکه با آب جوش به صورت یک نوشیدنی مفید استفاده میشود ، همراه انواع نوشیدنی های گرم و سرد دیگر ،  یا در وعده صبحانه، و یا به عنوان یک ماده شیرین معطر در کنار انواع دسر، پودینگ ، بستنی ، شیربرنج و …. استفاده می شود .

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *